Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، افزایش فوق‌العاده ویژه فرهنگیان تا سقف ۵۰ درصد، یکی از درخواست‌های مطرح توسط فرهنگیان در روزهای اخیر است. در حالی که پیش از این محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در لایو اینستاگرام خود در پاسخ به پرسشی در این باره گفته بود: اعتبار لازم در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته و باید این موضوع را اجرایی کنند و از وزیر آموزش و پرورش مسئله را پیگیری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ناصر سلیمان‌زاده رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش در این باره به تسنیم گفت: دو موضوع خلط مبحث شده است؛ ما مجوز افزایش امتیازات فصل دهم را داشتیم که آن را اعمال کردیم اما فوق‌العاده ویژه اصلاً امتیازی نیست که امتیازاتش را ۵۰ درصد افزایش دهیم، فوق‌العاده ویژه مندرج در احکام، درصدی از مبالغ ردیف‌های مندرج در احکام کارگزینی است و به‌نظرم جناب آقای نوبخت در صحبت‌های خود افزایش امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری را مدنظر داشته است، در ضمن هیچ اعتباری برای افزایش ۵۰ درصد فوق‌العاده ویژه به آموزش و پرورش تخصیص نیافته است.

سلیمان‌زاده تصریح کرد: در ارتباط با مصاحبه مورخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ جناب آقای دکتر نوبخت، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، در ارتباط با پرداخت فوق‌العاده ویژه فرهنگیان تا سقف ۵۰ درصد، مکاتبه شده است، درخصوص موضوع فوق‌العاده ویژه و اخذ مجوز اعتبار مربوط، طی نامه مورخ  ۹ خرداد ۱۴۰۰ با سازمان مذکور مکاتبه شده است که در پاسخ طی نامه مورخ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ اعلام کردند:

«در ارتباط مجازی مورخ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ برخی از فرهنگیان محترم گلایه کرده‌اند، فوق‌العاده ویژه ناقص اجرا شده است، لذا تأکید شد باید به‌طور کامل اجرا شود که با عنایت به نامه ارسالی آن وزارتخانه، فوق‌العاده ویژه فرهنگیان به‌ویژه معلمان، بر اساس ضوابط و مقررات ابلاغی، از مراجع ذی‌صلاح تعیین و برقرار شده است. ضمناً در استمرار جبران بخشی از خدمات فرهنگیان برای سال ۱۴۰۰ در قالب اجرای نظام رتبه‌بندی معلمان تأمین اعتبار شده است که پس از تصویب مجلس شورای اسلامی از تاریخ ۱ فروردین ۱۴۰۰ قابل پرداخت خواهد بود.»

سلیمان‌زاده تصریح کرد: پیگیری موضوع افزایش فوق‌العاده ویژه ۵۰درصدی فرهنگیان، در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد و به‌محض حصول نتیجه مطلوب، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

همچنین در نامه محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش به جمشید انصاری رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور برای برقراری فوق‌العاده ویژه فرهنگیان تا سقف ۵۰ درصد آمده است: به استحضار می‌رساند مشمولان طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان کشور از مفاد مصوبه مورخ ۱۵ بهمن ۹۳ با موضوع فوق‌العاده ویژه بند ۱۰ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری که مقرر می‌دارد، برقراری فوق‌العاده ویژه مشاغل تخصصی برای کارکنان دستگاه‌های اجرایی حداکثر تا ۳۵ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مستمر به‌نحوی که متوسط پرداختی به کارکنان دستگاه از ۶۰ درصد سقف تعیین‌شده تجاوز نکند، مجاز است. برخوردار نشده‌اند.

بدین جهت در اجرای بخشنامه مورخ ۳۰ بهمن ۹۸ سازمان برنامه و بودجه برای رفع تبعیض و اختلاف حقوق کارمندان دستگاه‌های اجرایی امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری از اول اسفند ۹۸ به‌میزان ۵۰ درصد افزایش یافت، معلمان به‌میزان ریالی فوق‌العاده ویژه نسبت به سایر کارکنان دولت حقوق و مزایای کمتری داشتند که در جهت رفع اختلاف با عنایت حضرتعالی تحت عنوان رتبه‌بندی از تاریخ اول فروردین ۹۹ طی مصوبات مورخ ۶ خرداد ۹۹ و ۲۱ خرداد ۹۹ معلمان به‌میزان حداقل ۹ و حداکثر ۲۱ درصد از فوق‌العاده بند ۱۰ ماده ۶۸ قانون مدیریت برخوردار شده‌اند.

با توجه به مراتب فوق پیشنهاد می‌شود معلمان نیز مشابه سایر کارکنان دستگاه‌های اجرایی از فوق‌العاده ویژه بند ۱۰ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری و مطابق مصوبه مورخ ۱۵ بهمن ۹۳ برخوردار شوند و هر گونه تغییر در درصد فوق‌العاده ویژه که تا ۵۰ درصد حقوق ثابت و فوق‌العاده‌های مستمر قابل اجراست به مشمولان طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان کشور نیز تسری یابد که در این زمینه معلمان در متن مصوبه پیشنهادی آن سازمان موضوع نامه مورخ ۲۰ اسفند ۹۹ جنابعالی عنوان معاون اول محترم رئیس جمهور مورد امعان نظر قرار گیرد.

لازم به ذکر است اخیراً با اعلام جناب آقای نوبخت مبنی بر اینکه ۵۰ درصد فوق العاده ویژه فرهنگیان به‌طور ناقص اجرا شده است و باید کاملاً اجرا شود فشار گسترده متوجه وزارت آموزش و پرورش شده است که مطالبه اجرای این امکان قانونی را دارند. لذا ضمن امتنان و تشکر از مساعدت‌های مبذول در خصوص فرهنگیان، مقرر فرمایید اقدامات لازم در خصوص رفع تفاوت فوق‌العاده ویژه فرهنگیان معمول و نتیجه اقدامات را به این وزارتخانه اعلام دارند تا امکان پاسخگویی به معلمان و اخبار منتشره در شبکه‌های اجتماعی فراهم آید.

متن نامه وزیر آموزش و پرورش به رئیس سازمان اداری و استخدامی و پاسخ رئیس سازمان برنامه و بودجه به درخواست آموزش و پرورش را اینجا مشاهده کنید.

کد خبر 609191 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش معلمان حقوق و دستمزد سازمان برنامه و بودجه فرهنگیان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش معلمان حقوق و دستمزد سازمان برنامه و بودجه فرهنگیان قانون مدیریت خدمات کشوری فوق العاده ویژه فرهنگیان سازمان برنامه و بودجه وزارت آموزش و پرورش رئیس سازمان نامه مورخ ۵۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۰۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری صبح شنبه در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گلستان با اشاره به اینکه گلستان در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی با رویکرد کاهش زمان رسیدگی توانست رتبه سوم را کسب کند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری به ۱۶ روز رسیده است.

وی تعداد دادخواست‌های واصله در سال ۱۴۰۲ را چهار هزار و ۹۲۰ دادخواست اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت درصد کاهش داشته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به چهار هزار و ۵۰۱ دادنامه صادر شده در سال گذشته گفت: از این تعداد هزار و ۴۲۰ فقره به صورت سازشی حل و فصل شده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به تعداد دو هزار ۹۵۹ نفر بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۵ درصد کاهش داشتیم و تنها استانی هستیم که سیر نزولی داشته و بیانگر حفظ و صیانت از شغل و اشتغال شده است.

خواجه مظفری اظهار کرد: در راستای صیانت از نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۲ بازرسان کار به تعداد هفت هزار ۵۳۹ مورد بازرسی انجام دادند که از این تعداد دو هزار و ۸۸۱ بازرسی مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است که در نتیجه این بازرسی‌ها و ارائه آموزش‌ها در سال ۱۴۰۲ منجر به کاهش ۳۱ درصدی حوادث ناشی از کار نسبت به سال ۱۴۰۱ شده است.

وی یادآور شد در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات اداره کل تعاون و کار در زمینه آموزش عمومی و تخصصی در خصوص حفاظت و بهداشت کار ۲۷ هزار و ۱۷۶ نفر ساعت آموزش به کارگران و نمایندگان کارفرمایان ارائه شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل‌های کارگری و کار فرمایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۵۲ تشکل در استان داریم که ۷۷ درصد تشکل کارگر و ۲۳ درصد تشکل کارفرمایی بوده که برای سال جاری افزایش ۱۵ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

کد خبر 6089720

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • افزایش بی‌سابقه؛ رشد ۴۲ درصدی اجاره‌بها در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • قیمت گذاری دستوری، باعث افزایش قیمت لاستیک می‌شود
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود