Web Analytics Made Easy - Statcounter

حدود یک ماه است که موضوع «پرداخت فوق العاده ویژه تا سقف ۵۰ درصد» به یکی از مطالبات و دغدغه‌های جامعه فرهنگیان تبدیل شده و بازتاب قابل توجهی در شبکه‌های اجتماعی پیدا کرده تا جایی که وزارت آموزش و پرورش وعده داده است اقدامات و پیگیری‌هایی برای تسری این فوق العاده تا سقف ۵۰ درصد انجام دهد و همچنان این موضوع را در دستورکار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - ایسنا نوشت: رئیس سازمان برنامه و بودجه، ۲۷ اردیبهشت ماه در لایو اینستاگرامی خود به جریان معوقات فوق‌العاده ۵۰ درصد اشاره کرد. بر اساس فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، این امکان وجود دارد که دستگاه‌های اجرایی فوق‌العاده شغل تا ۵۰ درصد را با توجه به منابع مالی اعمال کنند. نوبخت در این رابطه گفت که این امتیاز از اواخر سال ۱۳۹۸ از سوی سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شده و آن را اجرا شده می‌دانند، ولی اگر دستگاهی است که هنوز فصل دهم برای آن اجرا نشده، اعلام کند تا اجرا شود.

در بخشی از سخنان رئیس سازمان برنامه و بودجه به این موضوع اشاره شد که «نکته دیگر ۵۰ درصد فرهنگیان است که این ۵۰ درصد فوق العاده ویژه به طور ناقص اجرا شد؛ نه این طور نیست باید کامل اجرا شود. ما منابع مالی را آماده کردیم و من به وزیر محترم آموزش و پرورش هم تاکید می‌کنم که این کار انجام شود.»

پس از آن بود که درخواست‌هایی پیرامون اعمال فوق العاده ویژه به وجود آمد. حتی برخی فرهنگیان معتقد بودند که " وزارت آموزش و پرورش نسبت به اعتراضات به حق فرهنگیان واکنشی نشان نمی‌دهد و تنها وعده می‌دهد و فریبکاری می‌کند. "

هفتم خردادماه، سلیمان زاده، رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری آموزش و پرورش با توجه به ابهامات بوجود آمده برای برخی فرهنگیان در خصوص «افزایش ۵۰ درصدی فوق العاده ویژه همکاران، از محل امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری»، به تشریح نحوه اجرای این مصوبه در آموزش و پرورش پرداخت.

به موجب تصویب نامه ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۳ هیئت وزیران، اجازه پرداخت فوق‌العاده ویژه مشاغل تخصصی، موضوع بند «۱۰» ماده «۶۸» قانون مدیریت خدمات کشوری، برای کارکنان ستادی وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مستقل زیر نظر رئیس‌جمهور که انجام فعالیت و وظایف تخصصی، ستادی، تحقیقاتی و حساس را به عهده داشتند برای حداکثر ۲۵درصد از مشاغل که واجد شرایط و ویژگی‌های مطرح شده در بند مذکور بودند، با احتساب مشاغلی که به تصویب هیئت وزیران رسیده است، متناسب با کارآیی و اثر بخشی کارکنان ستادی دستگاه‌های مشمول، حداکثر تا ۳۵ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مستمر، مشروط به اعمال اصلاحات ساختاری، نیروی انسانی، فناوری و واگذاری امور به بخش غیر دولتی (احکام مذکور در این قانون) و استفاده از منابع حاصل از صرفه‌جویی‌های به عمل آمده و همچنین وجود اعتبار و تأیید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به نحوی که متوسط پرداختی به کارکنان آن دستگاه از ۶۰درصد سقف تعیین شده تجاوز ننماید، مجاز دانسته شده است.

وی افزود: بر این اساس از تاریخ اول فروردین ماه ۱۳۹۵، به طور میانگین، ۲۱درصد «حقوق ثابت و فوق العاده‌های مستمر» تنها ۱۵ رشته شغلی مورد تأیید سازمان اداری و استخدامی کشور، افزایش یافت. مشمولان طرح طبقه بندی مشاغل معلمان کشور، از تاریخ اول مهرماه ۱۳۹۴، از افزایش «حق شغل» به میزان ۱۵، ۲۵، ۳۵و ۵۰ درصد و از تاریخ اول مهرماه ۱۳۹۸، از افزایش «حق شغل»؛ «حق شاغل» و «فوق العاده شغل»، تا ۵۰درصد برحسب رتبه شغلی، برخوردار شدند.

رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری در ادامه به صدور احکام افزایش ۵۰درصدی «امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری» طبق مفاد مندرج در مصوبات مذکور، برای تمامی فرهنگیان اشاره و تاکید کرد که، اما سقف پرداخت «فوق العاده ویژه» حداکثر ۵۰درصد حقوق ثابت و فوق العاده‌های مستمر است که هنوز برای افزایش آن مجوزی صادر نشده است. موضوع از سوی آموزش و پرورش در حال پیگیری است که به محض حصول نتیجه به استحضار همکاران خواهد رسید. تا کنون هیچ مجوز جدیدی از سوی سازمان برنامه و بودجه، مبنی بر «افزایش فوق العاده ویژه به میزان ۵۰ درصد» صادر نشده است و به محض دریافت مجوز، مراتب طی بخشنامه‌ای جهت اجرا ابلاغ خواهد شد. همچنین، هیچ گونه اعتباری در این خصوص، در ردیف‌های بودجه‌ای این وزارتخانه، پیش بینی نشده است.

وزیر آموزش و پرورش نیز در روز ۲۶خرداد درباره مطالباتی که پس از سخنان دکتر نوبخت، در بین فرهنگیان در مورد فوق العاده ویژه، شکل گرفت سخن گفت و در این باره اظهار کرد: درباره فوق العاده ۵۰ درصد خطای لفظی رخ داد که دغدغه‌هایی به همراه داشت. یک فوق العاده شغل مربوط به فصل ۱۰ قانون مدیریت خدمات کشوری داریم که اسفند ۹۸ بر اساس تصمیم دولت شامل همه کارکنان دولت شد. ما قبلا دو نوبت رتبه بندی را از محل امتیازات این فصل استفاده کرده بودیم و معلمان بر حسب رتبه، درصد‌های مختلفی گرفته بودند که بعد از تصمیم دولت فوق العاده همه همکاران را به ۵۰ درصد رساندیم.

وی افزود: این تصمیم از اسفند ۹۸ اجرایی شده است. دکتر نوبخت چندی پیش گفت وگوی اینترنتی داشت و صحبت از «فوق العاده ویژه» شد که گفته بودند به همه پرداخت کردند. ایشان منظورشان همان فوق العاده شغل ۵۰ درصدی فصل ۱۰ بوده است که آموزش و پرورش هم پرداخت کرده و اخیرا هم نامه‌ای به ما نوشتند که منظورشان همان مورد بوده است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد:، اما فوق العاده ویژه، فوق العاده‌ای است که قبلا دولت تصویب کرده که به ۲۵ درصد از مشاغل تا سقف ۳۵ درصد و با میانگین ۶۰ درصد از نیرو‌ها پرداخت شود که در همه دستگاه‌های اجرایی در حال انجام است و ما هم این فوق العاده را پرداخت می‌کنیم. اما ارتقای آن به ۵۰ درصد از موضوعاتی است که این روز‌ها درباره اش گفتگو می‌شود و در دستور کار است. اگر منابعش تامین شود برای همه کارکنان دولت اجرایی خواهد شد. بخشی تلاش و پیگیری ماست و بخشی به منابع عمومی کشور مربوط می‌شود و امید است این تلاش‌ها ما را به نتیجه مناسبی برساند.

شب گذشته، وزارت آموزش و پرورش نامه نگاری‌های انجام شده درباره فوق العاده ویژه را با سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه منتشر کرد.

در پاسخ دکتر نوبخت به نامه وزیر آموزش و پرورش آمده است که پس از گله مندی فرهنگیان در فروردین سال ۱۳۹۹ نسبت به اجرای ناقص افزایش ۵۰ درصدی امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، که با کسر کردن افزایش فوق العاده‌های ناشی از رتبه بندی معلمان در وزارت آموزش و پرورش علمیاتی شد، سازمان برنامه و بودجه با هدف جبران این نقیصه با صدور بخشنامه تاریخ هشتم اردیبهشت۹۹ به آن وزارت اجازه داد تا مجددا نسبت به ترمیم رتبه بندی فرهنگیان و افزایش تا ۵۰ درصدی امتیازات مواد ۶۵، ۶۶، و ۶۸ فصل دهم قانون مذکور در سال ۱۳۹۹ اقدام کند.

در این راستا برای پرداخت فوق العاده‌های قانونی به فرهنگیان، علاوه بر مبلغ ۲۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز طرح رتبه بندی که از اول مهر۹۸ اجرایی شد، بالغ بر ۷۸۰۰ میلیارد تومان نیز صرفا برای ترمیم رتبه بندی معلمان و اجرای کامل آن از اول فروردین ۹۹ تأمین اعتبار و به آن وزارتخانه با وجود مشکلات بودجه‌ای پرداخت شد.

در ادامه این نامه آمده است: با عنایت به مجوز صادره و تأمین اعتبار لازم برای اجرای کامل افزایش تا ۵۰ درصدی امتیازات مواد ۶۵،۶۶ و ۶۸ قانون مذکور در ارتباط مجازی مورخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ در اظهار گلایه برخی از فرهنگیان مبنی بر اجرای ناقص فوق العاده ویژه در وزارت آموزش و پرورش تأکید شد که باید به طور کامل اجرایی گردد که خوشبختانه در نامه ارسالی آن وزارتخانه انجام کامل تکالیف قانونی گزارش شده است.

همچنین در استمرار جبران بخشی از خدمات ارزشمند فرهنگیان در سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ که به آن‌ها اشاره شد خوشبختانه برای سال ۱۴۰۰ نیز این جبران در قالب اجرای نظام رتبه بندی معلمان تأمین اعتبار شده است که پس از تصویب مجلس محترم از اول فروردین ۱۴۰۰ قابل پرداخت خواهد بود.

رئیس مرکز برنامه ریزی نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرده است که پیگیری موضوع افزایش فوق العاده ویژه ۵۰ درصدی فرهنگیان، همچنان در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد و به محض حصول نتیجه مطلوب، اطلاع رسانی انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: سرنوشت رتبه بندی معلمان به کجا رسید؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: معلمان فرهنگیان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معلمان فرهنگیان فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری سازمان برنامه و بودجه وزارت آموزش و پرورش فوق العاده ویژه پرداخت فوق العاده رتبه بندی معلمان فوق العاده شغل فوق العاده برنامه ریزی ۵۰ درصدی ۵۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود

استاندار همدان گفت: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیین بزرگداشت مقام معلم باحضور استاندار همدان، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان و فرهنگیان در فامنین برگزار شد.

این آیین در راستای تجلیل و تکریم از مقام شامخ معلم باحضور 750 نفر از فرهنگیان این شهرستان (600 شاغل و 150 بازنشسته) برگزار شد.

استاندار همدان در این مراسم در سالن جلسات آموزش و پرورش شهرستان فامنین با تاکید بر اینکه اگر کشوری به سوی پیشرفت قدم بردارد، باید در آموزش‌و‌پرورش سرمایه‌گذاری کند اظهار داشت: معلمان جایگاه و نقش اثرگذاری در زندگی دانش آموزان دارند.

علیرضا قاسمی‌فرزاد با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) با این عنوان که "هرکس به من کلمه‌ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است" گفت: همین جمله مهم و ارزشمند جایگاه والای معلم را بر همگان آشکار می‌سازد.

قاسمی فرزاد بیان کرد: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش نسلی همانند 36 هزار دانش‌آموز شهید و 4 هزار معلم شهید را تحویل جامعه می‌دهد که در راه ایران‌ و انقلاب اسلامی جان خود را هدیه کردند.

استاندار همدان با بیان اینکه آموزش و پرورش محلی است که می‌تواند بین دانش‌آموزان تعادل ایجاد کند عنوان کرد: سطح فرهنگ‌، بینش‌ و ارزش‌ها در خانواده‌ها متفاوت است و دانش‌آموزان با ورود به مدرسه دلبستگی و وابستگی‌های دینی، ملی، اعتقادات و ارزش‌های جامعه اسلامی را نهادینه و منتقل می‌کنند.

قاسمی فرزاد از حضور خیران در ساخت مدارس تقدیر کرد و در بخش دیگری از سخنان خود افزود: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: دولت توان و تلاش خود را برای تقویت آموزش‌و‌پرورش در زمینه‌ ارتقای محتوا با تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین و توسعه زیرساخت‌ها به کار بسته است.

‌انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در یزد
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند