Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@13:11:21 GMT

آخرین خبر از فوق العاده ویژه معلمان

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۵۶۷۲

آخرین خبر از فوق العاده ویژه معلمان

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که اعمال «فوق العاده ویژه معلمان» در انتظار تصویب شورای دستمزد است.

محسن حاجی میرزایی، در تشریح «طرح رتبه بندی معلمان» گفت: یکی از مهمترین وظایف و مسؤولیت های آموزش و پرورش، تلاش برای ایجاد شرایط بهتر برای فرهنگیان، در راستای افزایش معیشت و ارتقای منزلت معلمان است که این تلاش به صورت همیشگی است و ما در تمامی روزهای کاری، پیگیر این مسأله هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر این که فرهنگیان به اطلاعات و اخبار نادرست و یا بعضاً اشتباه، توجه نکنند، گفت: این روزها بحث «رتبه بندی» به عنوان مطالبه بسیار مهم فرهنگیان، در دستور کار آموزش و پرورش است.

حاجی میرزایی افزود: در دو نوبتی که «رتبه بندی» اجرا شد، از ظرفیت امتیازات«قانون مدیریت خدمات کشوری» استفاده شد که این ظرفیت بعداً‌ً برای عموم کارکنان دولت تعمیم پیدا کرد و عملاً ارزش رتبه بندی را تضعیف کرد، بنابراین نیازمند طراحی امتیاز ویژه و متمایزی برای فرهنگیان  بودیم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: امتیازاتی که برای کلیه کارکنان دولت طراحی شده است، طبیعی است که فرهنگیان نیز مانند سایر کارمندان دولت، باید از آن بهره مند باشند. «رتبه بندی» امتیاز جداگانه ای است و هدف آن ارتقای صلاحیت های حرفه ای و توسعه شایستگی های شغلی معلمان است.

وی گفت: «رتبه بندی» در صدد است که به معلمان خلاق، تلاشگر و مسؤولیت پذیر، موقعیت های بهتری ببخشد و منزلت آنان را ارتقا دهد و انگیزه آنان را برای افزایش توانمندی هایشان، افزایش دهد.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید گفت: معلمان (با مدارک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری)، دارای صلاحیت ها و توانایی های یکسان نیستند و رتبه بندی می خواهد معلمان را «متناسب با ظرفیت ها و تحرک علمی شان»، شبیه قوانین دانشگاه ها، رتبه بندی کند. در دانشگاه، مراحل مختلفی که یک استاد از مرحله مربی تا استادی طی می کند، متناسب با فعالیت هایی است که انجام می دهد و امتیازاتی است که کسب می کند.

حاجی میرزایی گفت: با موافقت هیأت دولت، لایحه رتبه بندی فرهنگیان تهیه شد؛ این لایحه بر اساس «تعیین صلاحیت های معلمان»  است که در این صورت، معلمان دارای امتیازات مختلفی خواهند شد؛ اما هدف رتبه بندی امتیازبندی نیست، بلکه «ارتقای صلاحیت ها و توسعه شایستگی های معلمان» است.

وی ادامه داد: در دولت به دلیل اهمیت موضوع رتبه بندی و به دلیل این که در طی سال های گذشته این کار به نحو کامل انجام نشده بود، «لایحه رتبه بندی» خارج از مراحل در دستور کار قرار گرفت و در سال گذشته آن را به مجلس شورای اسلامی ارایه داد.  این لایحه به دلیل توجه ویژه نمایندگان به جامعه فرهنگیان، بلافاصله درخواست اولویت شد و در دستور کار مجلس، قرار گرفت و کلیات آن با رأی کم نظیر و قاطع نمایندگان مجلس، تصویب شد و اکنون در اختیار «کمیسیون آموزش» است تا اجزای آن مورد بررسی قرار گیرد و در شور دوم و تصویب نهایی، تقدیم صحن مجلس شورای اسلامی شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به «زمان اجرای لایحه رتبه بندی» گفت: اجرای رتبه بندی از ابتدای فروردین ۱۴۰۰پیش بینی و منابع مورد نیاز بر اساس این لایحه در بودجه ۱۴۰۰اختصاص داده شده است؛ بنابراین پس از تصویب و ابلاغ این قانون به آموزش و پرورش، بلافاصله دستورالعمل اجرایی آن را به دولت تقدیم خواهیم کرد و امیدواریم سریع تر بتوانیم آن را اجرایی کنیم.

وی در مورد مطالباتی که پس از سخنان دکتر نوبخت، در بین فرهنگیان و در مورد فوق العاده ویژه، شکل گرفت، گفت: «فوق العاده ویژه» در ۸سال دولت تدبیر و امید، به صورت امتیاز ویژه ای که ۵۰درصد آن به کارکنان دولت پرداخت شود، انجام نشده است و در سال گذشته به طور ویژه برای کارکنان بخش درمان؛ به دلیل مسؤولیت سنگینی که در شرایط کرونا داشتند و همچنین به دلیل این که صورت هیأت امنایی اداره می شوند، با این شرط  سازمان برنامه که  منابع مالی ناشی از اجرای فوق العاده ویژه را خودشان تهیه کنند، موافقت شده است؛ برای مابقی کارکنان دولت پیشنهادی از سوی سازمان امور اداری و  استخدامی به دولت تقدیم شده و در دستور کار است و در صورت تصویب در شورای حقوق و دستمزد و دولت، اجرایی خواهد شد.

 حاجی میرزایی، در پایان گفت: با تمام وجود پیگیر این مهم هستیم و تلاش می کنیم تا این اقدام، اجرایی شود. همکاران ما مطمئن باشند که در این راه از هیچ کوششی، دریغ نخواهیم کرد.

/ایسنا 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فوق العاده ویژه آموزش و پرورش حاجی میرزایی کارکنان دولت دستور کار رتبه بندی صلاحیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۵۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان

ایسنا/گلستان استاندار گلستان با اشاره به عزم دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان گفت: در دولت سیزدهم ۱۳۸ واحد اقتصادی راکد در گلستان به چرخه تولید برگشت.

 علی‌محمد زنگانه روز شنبه در همایش تجلیل از شوراهای اسلامی شهر و روستاهای گلستان اظهار کرد: در تعطیلات نوروز امسال ۷۵ هزار گردشگر از جزیره آشوراده دیدن کردند که این آمار باید به ۷۵۰ هزار نفر برسد.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌گذاریم مصوبه رییس جمهور برای اجرای طرح طبیعت‌گردی و گردشگری جزیره آشوراده روی زمین بماند، افزود: اجرای طرح طبیعت‌گردی و گردشگری آشوراده در ۲۲ هکتار و احیای ۱۹ هکتار از روستای آشوراده در دستور کار قرار دارد.

استاندار گلستان در ادامه به جایگاه شوراها اشاره کرد و گفت: در قانون اساسی، نظام جمهوری اسلامی متکی بر آرای عمومی است. زمانی نماینده مجلس شورای ملی به صورت فرمایشی انتخاب می‌شد اما به برکت انقلاب اسلامی انتخاب رییس جمهور و نمایندگان مجلس و اعضای شوراها با انتخاب مردم است.

زنگانه به گلایه برخی اعضای شوراها مبنی بر طولانی شدن روند انتصاب شهرداران اشاره کرد و گفت: مجموعه معاونت عمرانی و اداره‌کل امور شهری و شوراهای استانداری گلستان موظف است روند انتصاب شهردار را در دو تا سه هفته مشخص کنند.

وی خواستار تشکیل نظام رصد تخصصی ویژه شوراهای شهر و روستا در استان گلستان شد و افزود: معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان و همچنین شورای استان باید مطالبه‌ها و مشکل‌های شوراها را پیگیری کنند.

استاندار گلستان با بیان اینکه افزون بر ۱۰ هزار میلیارد ریال منابع اعتباری در پایان فروردین وارد استان شد، گفت: از این مبلغ دو هزار میلیارد ریال برای حل مشکل آب آشامیدنی و دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به سد نرماب اختصاص پیدا کرد.

زنگانه گفت: از آغاز فعالیت به عنوان استاندار تاکنون در ۳۴ شهر حضور پیدا کردم که این رخداد در تاریخ استان بی‌سابقه بود. همچنین در ۱۴ شهرستان شورای اداری تشکیل دادم و نظام مسائل و مشکلات شهرستان‌ها، پیش از سفر بررسی و پیش‌نویس مصوبات تدوین شد و در نشست مشترک مسئولان در سطوح استانی و شهرستانی نیز در باره نظام مسائل مصوبه تعیین شده است.

وی با تاکید بر اینکه مصوبات سفر به شهرستان‌ها تشریفاتی نیست و تک‌تک آنها را تا حصول نتیجه پیگیری خواهم کرد، افزود: برخی شهرستان‌ها بیش از ۱۰۰ مصوبه داشتند و همه این مصوبات پیش از پایان دولت سیزدهم عملیاتی خواهد شد.

استاندار گلستان با بیان اینکه در دولت سیزدهم ۱۳۸ واحد اقتصادی راکد در گلستان به چرخه تولید برگشت، گفت: صادرات غیرنفتی در کل تاریخ گلستان رکورد زد و از یک میلیون و ۳۵ هزار تن گذر کرد، همچنین سهم صادرات گلستان از کل کشور ۹ درصد بود که در دولت سیزدهم به ۲۶ درصد رسید.

زنگانه با بیان اینکه ابرچالش استان گلستان خشک‌شدن خلیج گرگان بود، یادآور شد: در صورت وقوع تراژدی تلخ و دردناک خشک شدن خلیج گرگان، خطرهای بزرگی گلستان را تهدید می‌کرد و محیط زیست و سلامت مردم را به چالش می‌کشاند.

این مقام مسئول با اشاره به همت دولت برای راه‌اندازی منطقه آزاد اینچه‌برون گفت: ده‌ها سرمایه‌گذار منتظر سرمایه‌گذاری در این منطقه آزاد هستند.

وی بیان کرد: خط انتقال برق از نیروگاه به شهرک هزار هکتاری اترک اقدام مثبت دولت در گلستان بود، ما این پروژه را با چنگ و دندان پیگیری کردیم تا زودتر به ثمر بنشیند.

زنگانه به تنش و خشکسالی شدید در کلاله اشاره کرد و توضیح داد: طرح آب‌رسانی کلاله قرار بود سال ۱۴۱۴ به سرانجام برسد اما با اقدامات جهادی دولت سیزدهم، هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال اعتبار به این طرح اختصاص یافت.

استاندار گلستان با بیان اینکه دولت برای سد نرماب به عنوان اولین سد با کاربری آب آشامیدنی استان تا اردیبهشت ماه بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال اعتبار تزریق کرد، گفت: همچنین اعتبارات برای کنترل تنش آبی شدید و بهبود وضعیت آب شرب در گرگان ۳۷ برابر شد.

وی به موفقیت گلستان در بخش‌های مختلف در کشور اشاره کرد و از کسب رتبه سوم استان در حوزه اشتغال، رشد بیش از هشت درصدی در حوزه اقتصاد، رتبه ۱۵ در سرمایه‌گذاری خارجی، رتبه دهم کشور در کنترل تورم و رتبه هفت کشور در طرح رضایت‌سنجی از عملکرد کارکنان، رتبه دوم کشور در اجرای مصوبات سفر رییس جمهور و رتبه سیزدهم در تبیین هنرمندانه دستاوردهای دولت خبر داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • تمدید مهلت ثبت‌ نام در آزمون استخدامی معلمان ویژه بشاگرد و جزایر هرمزگان
  • میزبانی ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» از معلمان
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان