Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود ثقفی مشاور مدیر کل آموزش و پرورش تهران و رئیس اداره اطلاع رسانی آموزش و پرورش تهران در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برقراری فوق‌العاده برای دبیران و هنرآموزان متقاضی افزایش ساعت تدریس تا سقف ۳۰ ساعت اظهار کرد: به جهت تسهیل در نحوه پرداخت حق التدریس‌ها طی بخشنامه‌ای که از سوی آموزش و پرورش ابلاغ شده است از این پس متقاضیانی که دارای شرایط مورد نیاز آموزش و پرورش به لحاظ جنسیت و رشته باشند می‌توانند به صورت کاملا اختیاری تقاضای خود را بابت افزایش ۶ ساعت کار در ادارات آموزش و پرورش اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چگونگی اعمال فوق العاده ویژه برای معلمان

وی ادامه داد: بر این اساس ۱۷/۵ درصد از حقوق ثابت و فوق العاده‌های مستمر به حکم آن‌ها افزوده خواهد شد و ساعت کار آن‌ها ۶ ساعت افزایش خواهد یافت.

ثقفی با اشاره به اینکه بدین ترتیب دبیران و هنرآموزان که تاکنون بابت اضافه ساعت تدریس خود از حق التدریس استفاده می‌کردند با این روش می‌توانند حق التدریس خود را به طور ماهیانه در حقوق رسمی خود دریافت کنند، گفت: معلم شاغل اگر تمایل داشته باشد بخشی از ساعات حق التدریس را با شرکت در این طرح به وقت دریافت می‌کند و این مبلغ فوق العاده ویژه در طول ۱۲ ماه سال برای معلمان اعمال می‌شود

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش تهران افزود: مزیت بعدی طرح این است که این افزایش در بازنشستگی هم محاسبه می‌شود و بر دریافتی آن تاثیر دارد، اما باید به این نکته هم توجه کنیم که شرکت در این طرح صرفا مبتنی بر تسهیل پرداخت حق التدریس معلمان است و هیچ گونه بار مالی یا بهبود معیشت و اضافه کار کردن معلمان را دنبال نمی‌کند و بار مالی اضافی برای وزارتخانه ندارد چرا که همان مبلغ پرداختی در حق التدریس صرفا در حکم معلمان اعمال می‌شود.

ثقفی تصریح کرد: پرداخت ۱۲ ماهه این مبلغ هم با احتساب کسورات که در حقوق می‌آید منجر به افزایش بار مالی به وزارتخانه نمی‌شود، بنابراین با توجه به تامین هزینه اجرا، این طرح از بعد اعتباری قابل اجراست.

زمان اجرای طرح فوق‌العاده ویژه فرهنگیان

وی با تاکید بر اینکه اجرای این طرح از اول مهرماه ۹۷ محاسبه می‌شود، اظهار کرد: فرهنگیان واجد شرایط می‌توانند از روز شنبه به ادارات آموزش و پرورش مناطق برای شرکت در این طرح مراجعه کنند.

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش تهران تاکید کرد: فرهنگیان باید به این موضوع توجه داشته باشند که این طرح فقط ویژه دبیران و هنرآموزان است که به آن‌ها نیاز داریم، معمولا مرد‌ها در همه رشته‌ها و خانم‌ها در برخی رشته‌ها این شرایط را دارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار مدارس آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۳۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است

آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار رئیس پلیس راهور استان قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، گفت: فراجا مسئولیت‌های متعدد و ترکیبی دارد که از این رو باید از آن‌ها حمایت شود. اقداماتی مانند «طرح نور» از جمله کارهای ویژه است که به عنوان حوزه از آن حمایت می‌کنیم و به طور ویژه از فعالیت های فراجا در عرصه امنیت اخلاقی تقدیر و تشکر داریم.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه کار در قم حساس، سخت و ارزشمند است، عنوان کرد: مسئله فرهنگ ترافیک در رعایت قوانین بسیار مهم است که حوزه، دانشگاه، آموزش و پرورش، خانواده و نهادهای مختلف اجتماعی در آن مسئولیت دارند.

وی با اشاره به اینکه همه باید به گونه‌ای تربیت شویم که قانون را رعایت کنیم، خاطرنشان کرد: تربیت از خانواده آغاز شده، در مدرسه به تثبیت رسیده و در ادامه در سایر نهادها تقویت می‌شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه بخش مهم دوم آموزش و پرورش است، یادآور شد: فرهنگ‌سازی در آموزش و پرورش باید توسط معلمان و کادر مدرسه انجام شود و این جزو وظایف آن‌ها است.

امام جمعه قم با بیان اینکه باید هم‌افزایی برای کاهش آسیب‌ها صورت بگیرد، گفت: همچنین نقاط حادثه‌خیز شهری نیز باید اصلاح شده و تغییر پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ ایجاد پارکینگ نیز یک موجود مهم است، بیان کرد: باید هر مسجد و مدرسه‌ای که ساخته می‌شود در کنار آن یک پارکینگ نیز احداث شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های پیشرفته نیز اهمیت ویژه‌ای دارد، اظهار داشت: گاهی بسیاری از مشکلات با استفاده از این فناوری‌ها حل خواهد شد.

وی افزود: مقوله راهنمایی و رانندگی یکی از نمادهای فرهنگی شهر است و از این جهت مردم و مسئولین نسبت به این موضوع باید اهتمام لازم را داشته باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه اخلاق برخوردی ماموران راهنمایی و رانندگی نیز بسیار مهم است، گفت: همچنین اقدامات مطالعاتی، تحقیقاتی و ارزیابی نقش بسیار موثری دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند